Beautiful Belle Handbag

Jsou střihy, které zaujmou hned na první podívání a způsobí mnoho probdělých nocí a přebírání zásob látek s následným kombinováním. Mezi tyto střihy se směle řadí větší taška Beautiful Belle Handbag od Amy Butler..

střih

Taška má střední velikost, což je velmi důležité, neboť správná kabelka musí pojmout půlku chleba a litr mléka. Amy Butler tomuto požadavku rozumí dokonale. Její kabelky jsou spíše větší než menší..

Zde výsledky zkušebního šití..

První taška :

růžek tašky

Při kombinování vniřní a vnější látky si můžete pustit fantazii na špacír a lehce si zadivočit. Díky magnetickému uzávěru bude podšívka lehce vykukovat, což je záměr..

Na tělo tašky byl použit dekor z kolekce Soul Blossom, doplněn home decorem z kolekce Lark, který nechává pestré látce zasloužený prostor. Vnitřek ukrývá soustavu velkých kapes po jedné straně a velkou uzavíratelnou kapsu na druhé straně. Samozřejmě nechybí oblíbená šňůrka s karabinkou na klíče ..

Vnitřní uspořádání je skutečně veselé..

Druhý Beautiful Bag :

celek šedé tašky

Šedá taška má mírnější dezén i podšívku, výraznější materiál je pouze na držadlech..

Uvnitř je opět velká uzaviratelná kapsa se šňůrkou na klíče a gumičkami na tužky. Vše je lehce odtónováno..

Podtrženo, sečteno.

Střih na tašku Beautiful Bag  prošel zkušebním šitím bez ztráty kytičky. Všechny díly, včetně zřasených, krásně pasovaly a díky názornému rozkresu práce je orientace ve střihu a postupu snadná i bez znalosti jazyka. Taška krásně sedí na předloktí i rameno a není velká ani pro způsob nošení jen tak v ruce. .

Pokud hledáte vhodný střih na letní tašku, věřte, že s tímto střihem nešlápnete vedle..

VierMa

Napsat komentář