kdo židli má, bydlí..

Zdravím vás v novém roce a nemyslete, my ve VierMě nelenošíme, i když po našem dnešním tvoření, tedy dnes dokončeném, na Nový rok započatém, si ke kávě i sedneme…

Již před časem se mi podařilo získat opravdu pěkné židle z konce padesátých let. (Děkuju Terezce, která má velké pochopení pro moje bazarové okukování..) Zaradovala jsem se, neboť pod šíleným potahem podsedáků z raných let devadesátých, se skrývala původní tkanina v zelené barvě s ažurovým vzorem.. Židle byly tedy původně hogo-fogo, do parádního pokoje.. Já s nimi měla v úmyslu zabydlet svoji kuchyni, proto jsem se pustila do renovace podsedáků s myšlenkou na méně luxusní látku, když hogo-gogo je moje obytná kuchyně krapet méně, že?

Jak už to bývá, nemohla jsem se rozhodnout, tak jsem vymyslela pro každou židli, přesněji, pro každý podsedák jiný vzor. Jak jinak, než z home-decoru VierMy ZDE.

Židle jsou čtyři, ale zatím se nového potažení dočkaly jen dvě, zbylé přijdou na řadu později..

Naleštěné a potažené mé staronové židle vám musím ukázat, právě dnes..

img_20170107_160crop144   .. použila jsem vzor Amy Butler a Joela Dewberryho, věřte, že rozhodování nebylo vůbec snadné..

img_20170107_160249 img_20170107_160crop337Pro tentokrát jsem šicí stroj nechala odpočívat, ale věřte, že ne na dlouho..

Ma – tentokrát usazená

píseň si nemohu odpustit, i když je celkem jasné, jaká to bude.. Dáme si do bytu…

Napsat komentář